Skip to main content

Onze visie

Goed verzekerd zijn?

Dat betekent dat je moet kunnen rekenen op een vertrouwenspersoon die altijd voor je klaarstaat met professioneel advies en meteen voor je in de bres springt als het toch eens misgaat. Dat is precies wat we bij Vikassur voor je doen. Zeker zijn dat jij of je bedrijf goed verzekerd zijn, is namelijk onze grootste zorg.

Onze klant centraal zetten..

op een eerlijke en klantvriendelijke manier, daar gaan we voor. Met een persoonlijke aanpak bespreken we met jou graag de volledige verzekeringsportefeuille. Dit houden we graag eenvoudig en transparant maar steeds met een correct advies. Zowel als particulier, zelfstandige of met jouw onderneming kan je bij ons terecht en willen we jou snel verder helpen.

Ga je toch eens uit de bocht?

We streven een perfecte schadeafhandeling na met vlotte communicatie. We kunnen het verschil maken met sterke KBC verzekeringsproducten en ons rechtstreeks contact met binnendiensten en schade-experten.

In Stekene én Moerbeke-Waas zijn we jouw lokaal en persoonlijk aanspreekpunt als KBC-verzekeringsagent.  Met ons dynamisch team staan we steeds voor jou klaar .